Κυριακή, 19 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ - Ατρόμητος 1-1 | Αηδία και απογοήτευση

Posted On Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 21:34

Απογοήτευση και αηδία αισθάνεται κάθε Αρειανός μετά από  ακόμη ένα παιχνίδι της αγαπημένης μας ομάδα για όλα όσα ζήσαμε και σήμερα. Πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και εκτός από την μετριότητα που χαρακτηρίζει την ομάδα μας αγωνιστικά, υπάρχει και ένα οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης του ΑΡΗ μας όπου με "εκτελεστές" διαιτητές και επόπτες κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην ξεφύγει ο ΑΡΗΣ από τον πάτο της βαθμολογίας. Δύσκολα να βρεθεί λογική εξήγηση γιατί η ομάδα μας παρουσιάστηκε τόσο κακή στο Β ημίχρονο όπως και εξίσου δύσκολα να βρεθεί λογική εξήγηση για την συμπεριφορά του Δασκαλόπουλου και των βοηθών του που αμφιβάλλω αν σε ολόκληρο το Β ημίχρονο σφύριξαν περισσότερες από 3 φορές υπέρ του ΑΡΗ. 2 μέτρα και 2 σταθμά από το κοράκι της αναμέτρησης όπου παρόμοιες φάσεις τις σφύριζε διαφορετικά σπρώχνοντας τον Ατρόμητο προς την εστία μας. Η φάση της ισοφάρισης είναι καθαρή παράβαση φάουλ όπως και στο κόρνερ που αγνόησε επιδεικτικά ο επόπτης. Φυσικά όλα τα παραπάνω πηγάζουν από την διοικητική ανυπαρξία της ομάδος μας με τους παίκτες να μην ξέρουν τι τους ξημερώνει, ποιός θα τους αποχαιρετήσει, ποιός θα έρθει και αν θα υπάρχει και ΑΡΗΣ μεθαύριο και τα κέντρα αποφάσεων να βρίσκουν την ευκαιρία να σε ποδοπατήσουν γελώντας κυριολεκτικά με όλους όσους εκπροσωπούν τον ΑΡΗ μας.

Όσο ιδανικά και αν ξεκίνησε το παιχνίδι για την ομάδα μας από 2-3 φάσεις του Ατρομήτου φάνηκε ξεκάθαρα ότι η άμυνα μας ούτε σήμερα στεκόταν καλά και παρά το 1-0 τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Μια από τα ίδια με τον Παπαζαχαρία να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, τον Καζναφέρη να ξεχνιέται συνεχώς, τον Παπαστεργιαννό να δείχνει να βρίσκεται σε άλλο γήπεδο και τον Κοέλιο και σήμερα να είναι τραγικά ανύπαρκτος. Απορίας άξιο γιατί το προπονητικό τιμ επιμένει σε παίκτες που εδώ και αρκετές αγωνιστικές έχουν ακριβώς την ίδια κακή παρουσία. Φιλότιμες οι προσπάθειες των Αγκάνθο, Γιαννώτα, Σουνά και του Καπετάνου που σήμερα έτρεχε σε σχέση με άλλα παιχνίδια αλλά αν η άμυνα σου μπάζει ότι και να κάνεις είναι λίγο. Το εμφανέστατο πρόβλημα που υπήρχε στην άμυνα φάνηκε να επηρέασε ολόκληρη την ομάδα όπου παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα οπισθοχώρησε και εκεί όλοι καταλάβαμε ότι το μοιραίο αργά ή γρήγορα θα γίνει. Σε αυτή φυσικά την οπισθοχώρηση είχε καθοριστική συμβολή και ο Δασκαλόπουλος αλλά η αλήθεια είναι ότι βρήκε και τα έκανε. Η ομάδα έχει τεράστια αγωνιστικά προβλήματα και την νίκη να έπαιρνε εκτός από τους πολύτιμους βαθμούς δεν θα είχε τίποτα το θετικό να κρατήσει από το σημερινό παιχνίδι.

Όταν όμως ο οπαδός νιώθει στο πετσί του αυτήν την ξεφτίλα και βλέπει την γύμνια της ομάδος του σε όλα τα επίπεδα ακριβώς μπροστά στα μούτρα όσο και αν θέλει να ασχολείται καθαρά με το αγωνιστικό κομμάτι, να απέχει από τις διοικητικές εξελίξεις και να μην ασχολείται με τις αστειότητες όλων αυτών που έχουν οδηγήσει τον ΑΡΗ στο σημερινό κατάντημα έρχεται η στιγμή που του γυρνάει το μυαλό και είναι έτοιμος να τα γ!@$ήσει όλα! Αυτό ακριβώς έγινε σήμερα και πλέον μέχρι και οι πέτρες στο Κλ.Βικελίδης καταλάβανε ότι αυτοί οι άνθρωποι που το παίζουν διοίκηση στον ΑΡΗ ή θα παραιτηθούν άμεσα ή θα τους στείλει ο κόσμος στα σπίτια τους με τον δικό του τρόπο. Κρυμμένοι στα γραφεία, κατεβασμένα στόρια στο sports cafe, αλυσίδες προστασίας από τα ματ και πολλά καπνογόνα είχαν ως στόχο όχι να προστατέψουν τον διαιτητή της αναμέτρησης ή τους παίκτες του Ατρομήτου που προκάλεσαν με την συμπεριφορά τους όπως παραπληροφορούν τα τζουκμποξ αλλά προστάτευαν αυτούς τους αστείους της ΚΜΑ, την διοικούσα επιτροπή και φυσικά τον Αντώνη Ζαμπέτα που ήταν και το επίκεντρο σε όλα τα συνθήματα του εξαγριωμένου πλήθους που βρισκόταν έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ. Μάχες με τα ματ, κάδοι με φωτιά, δακρυγόνα και αρκετός κόσμος εκτός εαυτού που έψαχνε να βρει κάποιον από τους πρωταγωνιστές αυτής της παρωδίας. Δεν έφαγαν οι παίκτες γιούχα, οι διοικούντες έφαγαν γιούχα γιατί όσο χαζό και αν θεωρούν αυτοί οι τύποι τον κόσμο του ΑΡΗ έχει φθάσει η στιγμή που οι πραγματικοί υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν στον κόσμο.

Συνταξιούχοι, μπρούκληδες, αργόσχολοι, ανίκανοι και συμφεροντολόγοι παραιτηθείτε τώρα και αφήστε τον ΑΡΗ σε κάποιον που έχει το θάρρος της γνώμης του και ξεκάθαρο πλάνο σωτηρίας της ομάδος, έτοιμο να το υλοποιήσει! Και εσείς που τους κάνατε πλάτες θα καταντήσετε όπως οι πρώην φίλοι σας που πλέον φοβούνται να πατήσουν στο γήπεδο.

ΥΓ. Αντώνη Ζαμπέτα ακόμη αναρωτιέσαι αν η παρουσία σου αποτελεί πρόβλημα και προκαλεί τον κόσμο του ΑΡΗ?

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!